Jak zůstat v klidu, když…

Každá z nás to určitě zná… I když nás zdravý životní styl baví, občas přijdou chvíle, kdy třeba trošku vybočíme, “zhřešíme”, vynecháme trénink, nechce se nám dodržovat programy a nastavení, překvapí nás číslo na váze a podobně. Občas věci prostě nejdou podle plánu, ale tak je to v pořádku. Důležitý je celková rovnováha a zdravý balanc. 

I když tohle asi slýcháte často, někdy nás podobné změny můžou trošku vykolejit. Jak zvládat chutě na sladké a jak si správně sestavit jídelníček, aby vás nezaskočil hlad? S tímto vám můžou pomoci informace a rady v následujících dvou článcích.

Zdroj: Shutterstock

Zdroj: Shutterstock

A pokud jde o výkyvy váhy, zvlášť v létě to není nic neobvyklého. Často se nám mění režim s pracovního na dovolenkový a naopak, zařazujeme slanější jídla nebo alkohol na letních grilovačkách,... Jaké další faktory mohou ovlivnit výkyvy na váze? Přečtete si víc v článku níže a zůstaňte v klidu 🙂

Zdroj: Shutterstock

Nová členská aplikace

Konečně lifestyle u kterého vydržíš! Fitness aplikace pro ženy, kterou budeš mít pořád po ruce ve svém mobilu a bude tě motivovat na každém kroku tvojí cesty.


Štítky


Mohlo by se vám také líbit

Nejjednodušší (a nejlepší) míchané tofu alá vajíčka

Nejjednodušší (a nejlepší) míchané tofu alá vajíčka

Kávové a malinové tiramisu

Kávové a malinové tiramisu
{"email":"E-mailová adresa je neplatná","url":"Adresa webových stránek je neplatná","required":"Chybí požadované pole"}
>